1# תמיד לשמור על הערים שלכם שמחים עם הרבה ייו ומוזאונים ,ושימו לב שאתם מקבלים הרבה אנשים(שדרגו את בניין העירייה);ותדאגו לישמור שהחומה שלכם תהיה ברמה של בניין העירייה(או שהתוקפים יקבלו בונס תקיפה)!!!
**2# הגנה זה חובה, תבנו הרבה פלנקסים ותשאירו אותם בבית, ספינות מלחמה גם הן חובה להגנה, תבנו את הכי טוב שאתם יכולם, ותשדרגו אותם!!!**
**3# אם מישהו תוקף אותכם מברית חזקה או שאתם לא יכולם להתמודד איתם לבד תודיעו לי מייד, יש לי כוח שיכנוע אני יתקן את זה בדרך כזו או אחרת :)!!!**
**4# תודיעו לי אם אתם הולכים להיות לא פעילים יותר מ 5 ימים אני מוכן לישמור על החשבון של כל אחד!!!**
**5# תמיד לעזור עם משאבים לחברי GOW (כל עזרה תמיד תתקבל בברכה)!!!**
**6# כל התקפה על ברית אחרת חייבת לעבור דרכי תבקשו אישור לפני תקיפת אנשי ברית אחרים אלא אם הם קטנים וחלשים בלי ברית גדולה!!!**
**7# כל דבר שאתם חושבים שאפשר לשפר, תשלחו לי הודעה כדי שנוכל לשפר את הברית!!!**
**8# כלל נורא חשוב *** אל תשקרו לי או לחברי הברית, תעשו את זה וזה יגרום לכם להדחה מהברית!!!!!!
**9# תדאגו שבאי שלכם תורמים הרבה באופן קבוע למינסרה ולמכרה אם יש אנשים שלא תורמים תעירו להם יש לכם את הזכות המלאה לעשות את זה!!!**
****10# אם אני לא נימצא יש לכם את יועצי הברית שהם Dimatheking94, yahodim, livelifelove
שאחראים בזמן העדרותי